Vrijeme je za sladoled

Vrijeme je za sladoled! Biti na Jamaici trenutno uopće nije fora. Kupi i liži sladoled Jamaica, ohladi se od vrele atmosfere na terenu u Francuskoj i uživaj s društvom te upoznaj Jamaicu u više okusa i oblika.

Sladoled na štapiću Jamaica, spoj okusa vanilije, čokolade i badema, savršen je izbor za najmlađe. Povoljno i ukusno, pakiranje od tri komada samo 11.99 kuna.

Osim toga, tu je i Jamaica upakirana u kornet. Biraj između pakiranja neodoljivih okusa vanilije i vanilije s jagodom (10 komada, 29.99 kuna) te vanilije i vanilije s čokoladom (10 komada, 29.99 kuna) ili pak, ako baš jako obožavaš vaniliju, odaberi pakiranje od šest komada korneta s okusom vanilije (19.99 kuna).

Imate li simpatiju? Ako nemate, sada ćete se sigurno zaljubiti. Probajte sladolede Simpatia okusa mango za nezaboravno ljeto, jagodu za ugodne ljetne šetnje, badem za odvažne zavodnike, s bijelom čokoladom za nježne duše i classic za nepopravljive romantičare. Priznajte, zaljubili ste? Simpatiu probajte za samo 4.99 kuna.

Za obiteljsko uživanje u sladoledu tu su u pakiranja od 500 ml do 1000 ml pa se stoga vraćamo na Jamaicu. Pakiranje sladoleda od 500 ml donosi osvježavajući okus jagode, vanilije i čokolade. Pakiranje od 1000 ml donosi jagodu i vaniliju te vaniliju i čokoladu. U sve tri kombinacije uživajte za samo 9.99 kuna.

Gigolo sladoled u kornetu i omiljeni okusi jagode, čokolade i classsic, 4.99 kuna.