Otvoren novi Dergez market u Koprivnici!

28. svibnja 2021.

Ovog smo petak, 28. svibnja, otvorili naše dvadeset i prvo prodajno mjesto na području Koprivničko – križevačke i Virovitičko – podravske županije. Radi se o novom Dergez marketu u Koprivnici, na trgu Zlate Bartl 11. To je već treća Dergez trgovina na području grada Koprivnice pa se može reći da i na koprivničkom području postajemo domaći. Radno vrijeme marketa bit će radnim danom od 6 do 21 sat te nedjeljom i praznikom od 7 do 14 sati.

Uz svježi kruh, peciva, bureke, sendviče i kolače, u novoj Dergez trgovini moći ćete pronaći i bogat asortiman prehrambenih artikala najpoznatijih proizvođača i dobavljača, među kojima će zasigurno biti i neki od Vaših omiljenih proizvoda. Zadovoljan kupac osnovni je cilj naše poslovne filozofije i u tom pravcu usmjeravamo sve naše aktivnosti, koje su najbolje izražene kroz dobar izbor ponuđene robe po prihvatljivim cijenama.

Kao članica NTL grupacije trgovaca, svakodnevno nudimo artikle po akcijskim cijenama, svakog utorka dajemo popust od -10% svim umirovljenicima, a možete postati i članom Dergez programa vjernosti te sudjelovati u velikoj nagradnoj igri “Dergez & partneri nagrađuju“ te osvojiti automobil Opel Crossland X.

Povodom otvorenja marketa, ovog petka od 9.30 do 11.30 sati organizirali smo degustaciju jela, pića i kolača uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a našim novim susjedima i kupcima. pripremili smo i akciju dobrodošlice koja vrijedi od 28. svibnja do 2. lipnja ili do isteka zaliha!

Dobrodošli u novi Dergez market u Koprivnici!