Otvoren novi Dergez market u Novigradu Podravskom!

2. srpnja 2021.

Na trgu dr. Franje Tuđmana 5 u Novigradu Podravskom, poduzeće Dergez  d.o.o. iz Podravskih Sesveta otvorilo je u petak 2. srpnja svoje dvadeset i drugo prodajno mjesto na području Koprivničko – križevačke i Virovitičko – podravske županije.

Uz svježi kruh, peciva, bureke, sendviče i kolače, u novoj Dergez trgovini moći ćete pronaći i bogat asortiman prehrambenih artikala najpoznatijih proizvođača i dobavljača, među kojima će zasigurno biti i neki od Vaših omiljenih proizvoda.

Zadovoljan kupac osnovni je cilj našeg poslovanja i u tom pravcu usmjerene su sve naše aktivnosti. Kao članica NTL grupacije trgovaca, svakodnevno nudimo artikle po akcijskim cijenama, svakog utorka omogućavamo popust od -10% svim umirovljenicima, a možete postati i članom Dergez programa vjernosti te sudjelovati u velikoj nagradnoj igri “Dergez & partneri nagrađuju“ te osvojiti automobil Opel Crossland X.

Povodom otvorenja marketa, osim zakuske koja je organizirana za sve susjede, goste i prijatelje, pripremili smo i akciju dobrodošlice za sve naše nove kupce. Radno vrijeme novog marketa bit će od ponedjeljka do nedjelje od 6 do 22 sata.

Dobrodošli u novi Dergez market u Novigradu Podravskom!