Nova web stranica

27. lipnja 2016.

Dragi prijatelji i kupci Dergez trgovina te ljubitelji dravskog kruha i najfinijih domaćih podravskih kolača, danas smo lansirali novu internetsku stranicu. Nadamo se da vam se sviđa i uvjereni smo da ćete još brže i lakše nego do sada dolaziti do informacija koje vas zanimaju, vezano uz naše usluge i proizvode.

Posebnu pažnju posvetili smo proizvodnom procesu pekarskih proizvoda te dravskom kruhu. Rijeka Drava, podravski kraj te podravske pjesme uz nas su bili na svakom koraku prilikom pisanja tekstova i stvaranja fotografija. Izuzetno nam je drago što smo mogli zabilježiti ranojutranji smijeh i radnu atmosferu u pekarskom pogonu u Podravskim Sesvetama, ali i na sunčan dan zabilježiti izgled Dergez trgovina u koje svakodnevno rado idemo, ali nekako smo uvijek užurbani pa ih nemamo priliku bolje promotriti. Posebno slatki dio naše nove web stranice su slastice pekara Dergez koje možete naručiti svakodnevno pozivom na broj 091/1819-515.

Osim na novoj web stranici, svakodnevno nas možete pratiti i na Facebook fan stranici, Instagram kanalu, Google+ kanalu te se prijaviti na newsletter koji ćemo vam slati jednom u dva tjedna.

Idući mjesec krenut ćemo s izradom promotivnih letaka s mjesečnim akcijama. Prvo će biti u elektronskom obliku, a uskoro ćete ih dobivati i na kućnu adresu. U području akcija svakako provjerite super cijene proizvoda koji svakodnevno možete kupiti u Dergez trgovinama.

Dobar glas daleko se čuje pa stoga ne sumnjamo kako ćete rado dijeliti naše objave i uključiti se u nagradne natječaje. Hvala vam na dosadašnjoj podršci.

Za sve prijedloge za suradnju, kritike i pohvale pišite nam na marketing@dergez.hr

Dergez tim