Otvorena Dergez pekara u Pitomači!

Ovog petka otvorena je nova Dergez pekara u Pitomači, na adresi Trg kralja Tomislava 7. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera,  otovrenje je proteklo u ugodnom tonu i druženju naših gostiju i prijatelja. Naše ugodno i susretljivo prodajno osoblje i bogata ponuda kvalitetnih pekarskih proizvoda, već su prvog dana privukli velik broj kupaca.

Nova Dergez pekara u Pitomači bit će otvorena za sve kupce od ponedjeljka do subote od 6 do 20 sati te nedjeljom od 7 do 13 sati. Osim svježeg kruha, peciva, sendviča, bureka i pizza, u Dergez pekari možete pronaći i Franck kavu za van, rashlađena pića, asortiman smrznutih lisnatih proizvoda, mliječnih proizvoda, Marodi jušnu tjesteninu i druge proizvode za ukusan gablec.

Veliko nam je zadovoljstvo što otvaramo novu Dergez pekaru, u Pitomači, srcu Podravine te vjerujemo kako ćete u novom, moderno uređenom prodajnom prostoru rado kupovati Dergez pekarske proizvode.Toplo preporučujemo Dravski kruh, fina i friška peciva, bureke i pite te domaće podravske kolače koje od osnutka Dergez pekare, prije 24 godine, radimo ručno.

Uvjereni smo da ćete prepoznati kvalitetu, okus i miris dobrih i ukusnih Dergez pekarskih proizvoda. Svakodnevno ste dobrodošli u Dergez pekaru u Pitomači, a mi obećajemo da će, kao i do sada, svaki od 250 zaposlenika Dergez pekare i trgovina dati sve od sebe kako biste svakodnevno mogli uživati u novim proizvodima vrhunske kvalitete, punoće okusa idnevne svježine.

Dobrodošli!